Polabská liga III

Dne 17.5.2014 jsme se vydali vlakem do Kolína, kde se konalo 3.kolo Polabské ligy. Z našeho oddílu jelo 32 dětí a musím konstatovat, že při celkové účasti 253 dětí ze 22 oddílů jsme měli jednoznačně největší výpravu.


V přiloženém přehledu můžete vidět výsledky našich svěřenců a i když se těch medailových pozic je trochu méně, než jsme čekali, tak i přesto musím vypíchnout několik našich mladých judistů.
1) Vláďa Synek – 5 zápasů, 5 výher, ale jakých výher. 2x po 7 vteřinách od začátku a finále dal Vláďa za 5 vteřin. Když si při Seoi Nage vždy vychýlí soupeře tak jak má, tak je radost se podívat.
2) Petr Studený – 5 zápasů, 4 výhry, 2. místo. Péťa se občas tváří tak jakože se jen tak přijel podívat, ale pak na tatami ukáže pár technik a lepší se každým turnajem.
3) Honza Janiš – stejné skóre jako Petr, pouze v mladších žácích, což je zase o nějaký ten stupeň výše. Na začátku přechodu z mláďat měl Honza trochu problémy s přechodem, ale každým dalším turnajem získává na seběvědomí a jde zase nahoru. Teď už aby tam cinklo nějaké to zlato a bude těžké ho zastavit.
Samozřejmě chválím i všechny ostatní, a to jak kluky, tak holky. Některé zápasy byly opravdu zajímavé a měly šťávu, a to dokonce i několik prohraných zápasů, kde sice byl soupeř lepší, ale rozhodně to vítězství nedostal zadarmo.
Celkově jsme jako oddíl v tomto kole skončili 4. o 1 bod za třetím a druhým v pořadí, takže poháry tentokráte putovaly jinam, ale opět jsme ukázali, že je potřeba s naším oddílem počítat. V průběžném pořadí Polabské ligy se dělíme o 3. místo s Čáslaví.
JUDU ZDAR!

PL_Kolín_17052014

Příspěvek byl publikován v rubrice 2014. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.