Velká cena Pardubic

V sobotu se zúčastnili tohoto turnaje kategorie U12, U14 a U16.
Mezi nejmladšími jsme měli dva zástupce. Filip Lešinger se bohužel neprosadil přes první kolo a skončil. Lépe si vedl Honza Krška, který dvakrát zvítězil i prohrál a skončil na nepopulární 5. příčce 🥔.
Mezi staršími žáky se nám podařilo postoupit 3x do semifinále zásluhou Sáry Nagyové, Matěje Ducháčka a Radka Kršky, avšak jedinou medaili nakonec vybojovala Sára a to stříbro 🥈. Matěj i Radek nezvládli semifinále ani boje o bronz a připisují na účet další dvě pátá místa 🥔🥔. Po jedné výhře si domů veze bronzovou medaili Vendulka Fišerová 🥉. Víťa Drašnar skončil dnes v poli poražených.
V poslední kategorii jsme měli 6 zástupců. Nejlepší výkon i výsledek podala Nela Šustková, která si za dvě výhry veze domů zasloužené zlato 🥇. Vyhraný zápas a bronz zapsal také Jakub Ježek 🥉. Naši zbývající 4 závodníci nepodali výkony, které by stačily na medailové umístění.
Celkem tedy za sobotu vezeme domů 🥇🥈🥉🥉🥔🥔🥔.

V neděli jsme se zúčastnili ve sestavě 3+1, tedy 3 chlapci U18 a jedna žena U23. Jediné bodované umístění získal Matyáš Zářecký a to opět 5. místo 🥔. Míša Stránská předvedla velmi hezký výkon. Na to, že trénuje pouze cca 3 roky, tak dokázala vzdorovat i soupeřkám, které mají na účtě i reprezentační starty. Výhru to však přineslo jen v soutěži ne waza a to pouze jednu. Lukáš Krása a Tomáš Hájek také předváděli slušné výkony, ale chyběla jim důraznost u technik a skončili tak v poli poražených a vezou domů pouze zásobu pardubického perníku.

Příspěvek byl publikován v rubrice Aktuality. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.