ČP + VC Nového Bydžova – 1 medaile

První červnový víkend jsme se vydali do Nového Bydžova, kde se v sobotu konal Český pohár pro kategorie U15 a U18. V neděli pak následovala Mezinárodní Velká cena pro kategorie U11 a U13. Za víkend se tu sjelo dohromady přes 1000 judistů a je tak nutno podotknout, že se jednalo o velmi silně obsazený turnaj.

V sobotu se jediné bodované umístění povedlo vybojovat Sašovi Patakimu, když po dlouhé závodní pauze obsadil 7. místo. Ostatním se v sobotu nedařilo, ale předvedené výkony a chuť se prát s kvalitními soupeři je potřeba pochválit, často chybělo k vítězství opravdu málo. Ještě je potřeba poděkovat Mírovi Hurtovi za to, že se mu povedlo poprvé ve svojí kariéře uškrtit a mohl nám tak donést v pondělí na trénink buchtu 😋.

V neděli už jsme byli o něco šťastnější, když Vendulka Marie Fišerová obsadila krásné 3. místo 🥉. Těsně v závěsu skončila Sára Nagyová s jejím 5. místem 🥔. Zbytek naší nedělní výpravy nezůstal za svými staršími kolegy a také předvedli dobré výkony, bohužel v takto silné konkurenci to bylo zatím málo, ale na tom se zapracuje 😉.

JUDU ZDAR

Příspěvek byl publikován v rubrice 2022, Aktuality. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.