Velký úspěch na ČP v Teplicích – tři zlaté!!!

[nggallery id=80]5.-6.10. jsme odjeli na poslední ČP do Teplic, kterého se zúčastnilo skoro 100 oddílů nejen z ČR. Mladší a starší žáci bojovali v sobotu,dorostenci pak v neděli. Nejdřív začali mladší, kde vybojoval stříbrnou medaili Ondra Málek ve váze nad 60kg. Ondra se neustále zlepšuje a i když je teprve prvním rokem mladší žák, už se zařadil mezi nejlepší v této kategorii. Další stříbrnou medaili získala Magda Ryšavá ve váze do 28kg, kde předvedla moc pěkné zápasy, ale bohužel v rohodujícím (i když byla lepší) se nevyhnula chybě a zlatou prohrála. Ve váze do 32kg vyhrála Zuzka Gregarová dva zápasy a obsadila 5.místo.
 Dominikovi Štusákovi se ve váhové kategorii do 46kg nedařilo a vypadl. Potom začali svoje zápasy starší žáci a žákyně. Nejdřív Kíťa Klimešová prohrála v boji o třetí místo a ve váze do 48kg skončila 5. Magdě Klimešové se ve váze do 44kg nedařilo a vypadla. Prvního vítěze své kategorie jsme měli ve váze do 46kg starších žáků, kde Víťa Škrkoň potvrdil rostoucí kvalitu a celý turnaj vyhrál. Další medaili pro Třebovou, a to bronzovou, vybojoval Honza Růžička do 50kg. Taky Honza ukázal, že i přesto, že je teprve prvním rokem starší žák (stejně jakoVíťa), soupeři s ním musejí počítat jako s jedním z favoritů této váhové kategorie. Filip Adamský po jednom vítězném zápase ve váze do 55kg prohrál a vypadl. Filip ale ukázal, že se neustále zlepšuje. Jako poslední v sobotu nastoupil Honza Formánek do 60kg,kde zvítězil vedvou zápasech a obsadil pěkné 5.místo.
V neděli pak náš oddíl reprezentovali do 50kg Karel Gregar, který svou váhovou kategorii vyhrál a potvrdil velké ambice na blížící se MČR. Dále pak ve váze do 60kg chtěl zkusit štěstí Honza Formánek (zatím je starší žák) a bohužel se neprobojoval na bodovaná místa. Jako poslední za náš oddíl nastoupil Marek Švestka ve váze do 81kg. Marek potvrdil roli favorita a celou soutěž vcelku bez potíží vyhrál. Potom si ještě zkusil zúčastnit v kategorii mužů,kde ještě navrch vybojoval bronzovou medaili. 
Všem úspěšným musíme pogratulovat a někteří potvrzují, že se řadí mezi favority na blížící se přebory republiky. 
V celkovém hodnocení z tak velkého množství oddílů jsme obsadili jen těsně neuvěřitelné 4.místo.

JUDU ZDAR

Příspěvek byl publikován v rubrice 2013, HISTORIE - turnaje a akce seřazené dle let. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.