ČP Brno – 6 medailí!!!

Ve dnech 21.-22.9. se naši žáci a dorostenci účastnili jednoho z pěti kvalifikačních turnajů na přebor ČR. Turnaje se účastnilo více jak 900 závodníků z ČR, Slovenska, Ukrajiny, Ruska, Slovinska a Polska. Naši závodníci se neztratili a vybojovali skvělých 6 medailí!! Začalo to sobotou, kdy nastoupili dorostenci. Karel Gregar ve váze do 50kg vybojoval skvělé 3. místo a Vojta Typl po třech vítězných zápasech pěkné 9. místo.
V neděli nastoupily kategorie mladších a starších žáků a dvěma z nich se nevedlo vůbec špatně. Nejdříve začali mladší žáci a 3.místa vybojovali ve váze do 60kg David Vích a nad 60kg Ondra Málek. Honza Janíček a Dominik Štusák neuspěli. Mezi mladšími žákyněmi jsme měli dvě želízka v ohni, když ve váze do 28kg nastoupila Magda Ryšavá. Majda měla pouze jednu soupeřku se kterou prohrála a obsadila 2.místo. Pak nastoupila Zuzka Gregarová, ale nebyl to její den a vypadla. Potom začali starší žáci a žákyně. Ve váze do 46kg po čtyřech vítězstvích obsadil 3.místo Vítek Škrkoň a stejně si vedl i Honza Růžička ve váze do 50kg, taky 3.místo. Ostatním závodníkům (Kíťa Klimešová, Magda Klimešová, Filip Adamský, Matouš Jirsa) se už tolik nevedlo a v obrovské konkurenci tentokrát neuspěli dle našich představ. Další a poslední ČP je 5.-6.10. v Teplicích, tak doufá, že zase přivezeme několik cenných medailí.
Judu ZDAR

Příspěvek byl publikován v rubrice 2013, HISTORIE - turnaje a akce seřazené dle let. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.