MVC Nový Bydžov

V sobotu 25.5. jsme odjeli na Mezinárodní velkou cenu Nového Bydžova. Soutěže se zúčastnilo 218 dětí z 5 zemí. Naše výprava měla 21 závodníků, kteří si vedli víc než dobře. Nejdříve nastoupili mláďata, kde Petra Vážková po pěkně provedených technikách celkem s přehledem zvítězila ve váze do 40kg, 2. místo ve váze do 28kg vybojovala Aneta Zachová a do 25kg Verunka Janišová. U kluků přivezl bronz ve váze do 55kg Maxim Chromý. Moc pěkné zápasy taky vybojovali Jakub Herman a Jan Janiš, ale těm to stačilo na 5.místo. Celkově si vezeme za kategorii mláďat domů pohár za 3.místo!!!

V mladších žácích jsme měli jen 5 zástupců. Vedlo se hlavně Zuzaně Gregarové ve váze do 32kg, která si přivezla zlato. 3. místa pak vybojovali kluci – Ondřej Málek ve váze nad 60kg a Petr Šácha do 60kg.
Ve starších žácích pak jsme si vedli víc než skvěle, nejdříve ve váze do 42kg celkem s přehledem zvítězil Vítek Škrkoň, do 50kg pak stejným způsobem zvítězil Honza Růžička a další zlatou doplnil ve váze do 60kg Honza Formánek. 2. místo ve váze do 40kg přidala Magda Klimešová. Poslední dvě bronzové medaile vybojovali Filip Adamský do 55kg a Tonda Kobza do 60kg. V této kategorii se nám dokonce podařilo celkově zvítězit!!!

Všechny závodníky musíme pochválit za skvělou reperezentaci našeho oddílu, medailistům pogratulovat a těm, kterým to zrovna nevyšlo podle jejich představ – berte to jako motivaci do dalších tréninků.

Judu zdar

Příspěvek byl publikován v rubrice 2013, HISTORIE - turnaje a akce seřazené dle let. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.