Úspěchy žáků v Německu !

Dne 1. 3. 2013 odjelo 27 mladých Českotřebovských judistů pod vedením trenérů Rudy Rybky, Karla Gregara a Josefa Řezníčka do Německého Spremberku, kde se konal tradiční turnaj mládeže.
V sobotu se do  bojů o medaile zapojily děti v kategoriích  mláďat, v neděli zápasily děti v kategoriích  mladších žáků, žákyň a starších žáků a žákyň. Soutěž probíhala na pěti zápasištích, kdy turnaje se zúčastnilo 500 judistů z Německa, Polska a České republiky. Letošní turnaj byl velice kvalitně obsazen, ale naši svěřenci předvedli, že v České Třebové
 judo umíme a hned několik se jich v silné konkurenci umístilo na medailových pozicích.
První místo obsadili: Martina Paarová, Petra Vážková a Karel Gregar.
Druhá místa obsadili: Magdaléna Ryšavá, Matěj Řezníček, Veronika Janišová a Romana Hylenová.
Třetí místa obsadili: Aneta Zachová, Lukáš Rybka, Jakub Stehlík, Lucie Rybková a Markéta Zachová.Za předvedený výkon bych rád pochválil i ostatní svěřence, kteří se bohužel na medailových příčkách neumístili, ale předvedli velice kvalitní zápasy. Celkově se oddíl Judo Česká Třebová umístil na úžasném 5. místě z 29 oddílů. Závěrem bych chtěl poděkovat také  všem rodičům, kteří s výpravou do Německa odjeli, kdy bez jejich pomoci by se nám jenom těžko podařilo tuto nádhernou akci absolvovat. Judu zdar!

Příspěvek byl publikován v rubrice 2013, HISTORIE - turnaje a akce seřazené dle let. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.