USK Cup Praha se ziskem 5 medailí !

V sobotu 12.5.2012 jsme se po delší pauze zúčastnili dalšího ročníku tradičního USK Cupu v Praze Na Folimance. Na závody jsme odjeli s dvěmi dorostenci, 4 staršími žáky a 6 mladšími žáky a žákyněmi. Letošní rok byl slušně obsazen i s mezinárodní účastí judistů ze Slovenska a Maďarska.

Dorostenec Lukáš Hordějčuk získal tentokrát již ve váze do 90 kg zlatou medaili! Tomáš Kovář v kategorii starších žáků do 38 kg získal stříbrnou medaili! Stejně tak se vedlo i Magdě Klimešové v mladších žákyních do 36 kg a v této kategorii získala ještě Kíťa Klimešová bronz. Poslední z medailí získal ještě mladší žák Dušan Provazník ve váze do 55 kg, kde obsadil třetí místo. Bodovaná 5. místa získal ještě dorostenec Vojtěch Typl ve váze do 60 kg a mladší žák Antonín Kobza ve váze do 46 kg. Ostatní naši borci zůstali na nebodovaných místech, přesto je možné téměř všechny pochválit za výborné výkony a snahu o kvalitní výsledky.

Při celkovém pocitu z tohoto dlouholetého turnaje se však letos nelze ubránit určité ztrátě iluzí z tohoto tradičního turnaje, protože organizační zajištění (rozpisy, rozhodčí, hlasatelé, občerstvení ….) vzbuzovalo chvílemi – slušně řečeno – velké rozpaky … i přesto judu zdar, tomu třebovskému obzvláště !

Příspěvek byl publikován v rubrice 2012. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.