VC Broumova a 9 medailí

20191102_VC_BroumovDne 2. 11. 2019 se dvanáct Českotřebovských judistů vypravilo do města Broumov, kde se zúčastnili mezinárodního turnaje O Pohár hejtmana Královéhradeckého kraje. Celkem se na tatami v Broumově představilo 160 judistů z 20 oddílů nejen z České republiky, ale i několik oddílů z Polska. Judisté z České Třebové předvedli velice kvalitní výkon, kdy z výše uvedených 20 oddílů jsme se umístili na velice pěkném 5. místě.

Zlato vyhráli v hmotnostní kategorii do 55 kg Tomáš Hájek a do 30 kg Jaroslav Šlesinger.

Druhá místa obsadili ve váze do 36 kg Veronika Lešingerová, do 55 kg Jakub Najman a nad 55 kg Jakub Ježek.

Bronz získali ve vahách do 40 kg Kateřina Šedová, do 30 kg Josef Jan Drašnar, do 34 kg Marek Zářecký a do 40 kg Tereza Šmídová.

Ani přes zlepšené výsledky se nepodařilo umístit se na stupních vítězů Michalovi Daňkovi, který vybojoval 5. místo, tak Vojtovi Mančálovi, kterého je potřeba pochválit za předvedené výkony na jeho prvních závodech. Nepopulární čtvrté místo obsadila Andrea Kristenová, která v přímém souboji o třetí místo prohrála s oddílovou kolegyní Kačkou Šedovou. Pokud u Andrey dojde ke zlepšení tréninkového nasazení, mohla by v dané váhové kategorii určitě pomýšlet i na lepší umístění.

Za předvedené výkony je potřeba všechny závodníky pochválit a poděkovat za příkladnou reprezentaci nejenom města Česká Třebová, ale i Pardubického kraje.

JUDU ZDAR

Příspěvek byl publikován v rubrice 2019, Aktuality. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.