Českotřebovská mláďata v Pardubicích

20180922_KLM_Pardubice_3V sobotu 22. 9. 2018 jsme se vydali s našimi 9 mláďaty do Pardubic na 3. kolo Krajské ligy mláďat, kde nás prezentovali Veronika Lešingerová, Josef Jan Drašnar, Matěj Czajkowski, Miroslav Hurt, Martin Mareš, Michal Daněk, Hugo Špais, Jakub Ježek a Jakub Najman.

V soutěži kata nastoupili Pepa Drašnar, Matěj Czajkowski, Hugo Špais a Michal Daněk. Kluci se nenechali zahanbit a vydali ze sebe to nejlepší. Přesto jejich výkon nebyl přítomnými trenéry ohodnocen jako nejlepší. Nicméně víme, že máme co zlepšovat, abychom v posledním kole v Chocni napravili naši reputaci.

V soutěži družstev jsme věřili, že bychom mohli nějaké utkání vyhrát a přestože se to nepodařilo, zaznamenali jsme 4 vítězné zápasy a mnohem větší bojovnost než v minulém kole KLM a za to patří všem dětem velké díky. Příště to dokážeme.

Po vyhlášení výsledků dopolední části akce následoval oběd a poté se všem dětem věnoval trenér extraligového BK Pardubice a děti si tak mohly vyzkoušet různé dovednosti malých basketbalistů.

JUDU ZDAR

Příspěvek byl publikován v rubrice 2018, HISTORIE - turnaje a akce seřazené dle let. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.