Máme pohár !!!

20180526_VC_PardubiceO posledním květnovém víkendu se konala tradiční VC Pardubic, která je podobně jako VC České Třebové rozdělena do dvou dnů, kdy v sobotu se prali mláďata a starší žactvo a v neděli mladší žactvo a dorost.

V sobotu se v kategorii mláďat umístil na pěkném 5. místě Šimon Baláž. A když kolem poledne přijeli naši starší žáci, tak se začaly dít divy:

Matěj Řezníček – zlato, Tomáš Rybka – zlato, Jakub Verner – zlato, Zora Zemánková – zlato, Petra Karastojanová – zlato,
Martina Paarová – stříbro, Kristýna Štusáková – bronz, Adéla Borovičková – bronz

Celkem 8 medailí a byl z toho pohár za 3. místo v soutěži družstev. Úspěšnost vítězných utkání 70 %. Gratulujeme a děkujeme. Prostě bomba!

V neděli pak nejdříve v kategorii mladšího žactva vybojovala zlato Kateřina Kovářová, stříbro přidali Petr Studený a bronz Matyáš Zářecký, Adam Janíček, Kateřina Šedová a Lukáš Krása a poté v kategorii dorostu přidal stříbro Tadeáš Baštář a po dlouhé zdravotní odmlce na svém prvním již dorosteneckém turnaji získal bronz Jakub Herman. Sice nám podané výkony v neděli na pohár nestačily, ale i tak jsme ukázali naši sílu.

Děkuji jak dětem za nádherné sportovní výkony, tak rodičům za pomoc při odvozu dětí na závody.

JUDU ZDAR

Příspěvek byl publikován v rubrice 2018, HISTORIE - turnaje a akce seřazené dle let. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.