3 medaile ze zasněženého Jablonce

20180317_ČP_Jablonec 20180318_ČP_JablonecČeskotřebovští judisté se o třetím březnovém víkendu zúčastnili druhého podniku Českého poháru, tentokrát v Jablonci nad Nisou, který byl kromě cca 6 cm čerstvého sněhu „zasypán“ i 934 judisty ze 4 zemí a 120 klubů.

A stejně jako loni, byl Jablonec pro českotřebovské judo úspěšným podnikem, kdy v sobotu svoji bronzovou medaili získal ve starších žácích do 66 kg Matěj Řezníček a v neděli poté v kategorii dorostenek do 63 kg přidala stříbro do své sbírky Petra Vážková a v kategorii juniorů do 66 kg přidal další bronz Karel Gregar.

Ale ani další naši svěřenci se v tak silné konkurenci neztratili. V kategorii mladšího žactva si 7. místa odvezli Petr Studený a Beáta Zemánková, v kategorii staršího žactva si další dvě 7. místa odvezly Petra Karastojanová a Zora Zemánková. A minimálně po jednom vítězném zápase si odvezli Adam Janíček (2 vítězství), Matyáš Zářecký (1 vítězství), David Martinec (1 vítězství) a Filip Adamský (1 vítězství).

Co dodat? Jablonec nám prostě přeje.

JUDU ZDAR

Příspěvek byl publikován v rubrice 2018, HISTORIE - turnaje a akce seřazené dle let. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.