RP Pardubice a tři medaile

20180310_RP_PardubiceV sobotu 10. 3. 2018 odjelo 5 našich judistů do Pardubic, kde se konalo 1. kolo Regionálního poháru Královéhradeckého, Libereckého a Pardubického kraje. Do Pardubic se sjelo celkem 99 judistů a judistek ze 17 oddílů regionu a bojovali nejenom o krásné sošky judistů namísto klasických medailí, ale i o body do Regionálního poháru, kde celkový vítěz obdrží letos poprvé velký putovní pohár.

V kategorii mladších žáků se podařilo získat body všem našim dětem a navíc Petr Studený si odvezl stříbrnou sošku za vybojované 2. místo. Navíc Petr a David Martinec získali tituly Krajského přeborníka Pardubického kraje pro rok 2018.

V kategorii starších žáků pak zlato přidal Matěj Řezníček a stříbro Tomáš Rybka a oba kromě bodů do RP získali také tituly Krajských přeborníků pro rok 2018.

JUDO Česká Třebová je po 1. kole RP na průběžném 7. místě s 21 body a stále máme šanci na velmi dobré umístění na konci této tradiční dlouhodobé soutěže.

JUDU ZDAR

Příspěvek byl publikován v rubrice 2018, HISTORIE - turnaje a akce seřazené dle let. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.