Úspěchy na ČP v Teplicích !

Ve dnech 20. – 21.10. se konalo poslední kolo Českého poháru tentokrát v Teplicích. Závodníci tam měli poslední možnost kvalifikovat se na Přebory ČR a také vyzkoušet si své soupeře, na které narazí právě na nejdůležitějším turnaji v sezóně. V sobotu nás reprezentovalo 10 judistů a vedli si velmi dobře. Přivezli jsme si 4 medaile (2 stříbrné a 2 bronzové), 2x 5. místo a 1x 7.místo.
Škoda jen, že Honza Růžička ztratil bronzovou medaili 20 sekund před koncem zápasu (vedl na wazari!) a Tonda Kobza 5 sekund před koncem finálového zápasu (nerozhodný výsledek, ale Tonda jasně lepší!) po hrubé chybě upadl na ippon.

Mladší žáci a žákyně
Ve váze do 38kg – Vít Škrkoň 2.místo, Dominik Štusák – bez umístění,
ve váze do 55kg – Tonda Kobza 2.místo,
ve váze do 46kg – Honza Růžička 5.místo,
ve váze do 40kg – Kíťa Klimešová 3.místo,
ve váze do 36kg – Magda Klimešová 5.místo
ve váze do 32kg – Magda Ryšavá bez umístění

Starší žáci
ve váze do 46kg – Karel gregar 3.místo
ve váze do 50kg – Filip Adamský bez umístění
ve váze do 55kg – Honza Formánek 7.místo

V neděli za nás v kategorii dorostenců bojovali Karel Gregar ve váze do 46kg, kde obsadil 5.místo a Vojta Typl ve váze do 66kg. Vojtovi se však moc nedařilo a skončil bez bodovaného umístění.

Celkově z výsledků máme velikou radost, protože nejen medailisté nám ukázali, že na Přeborech ČR budeme mít hned několik adeptů na stupně vítězů a doufáme, že se máme na co těšit. JUDU ZDAR.

Příspěvek byl publikován v rubrice 2012, HISTORIE - turnaje a akce seřazené dle let. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.