Máme dalšího medailistu z PŘEBORU ČESKÉ REPUBLIKY!!!

magda-pcrV pátek 11.11.2011 jsme odjeli do Litoměřic, kde se v sobotu 12.11.2011 konal PŘEBOR ČESKÉ REPUBLIKY mladších žáků a žákyň. Na rozdíl od loňského roku, kde se mohl tohoto závěrečného vrcholu sezóny účastnit pouze Karel Gregar (každý závodník se musí nominovat na kvalifikačních turnajích), tak letos bylo velkým úspěchem 9 kvalifikovaných borců (Klimešová Magda, Klimešová Kíťa, Škrkoň Vít, Růžička Jan, Kobza Tonda, Jirsa Matouš, Adamský Filip, Provazník Dušan a Verner Tomáš). Ze 62 týmů jsme se stali pátou nejpočetnější výpravou na soutěži. Už na kvalifikačních turnajích naši závodníci ukazovali stoupající kvalitu a tak jsme věřili v nějakou z medailí. Hned v úvodu se to podařilo Magdě Klimešové ve váze do 36kg, když vybojovala skvělé 3. místo!!!
Ve stejné váze pak zabodovala také Kíťa Klimešová – 5. místo. Z kluků začal jako první bojovat ve váze do 38kg Škrkoň Vít a po třech vyhraných zápasech se dostal až do semifinále. Tam bohužel ač byl po celý zápas lepší jediná chybička ho připravila o finále (velká škoda) a následný boj o třetí místo už nezvládl a skončil na krásném 5.místě. Naprosto stejným výsledkem skončil Verner Tomáš ve váze do 60kg. Tomáš patřil mezi favority soutěže, ale stejně jako Víťa nezvládnul boj o medaili a skončil také na 5. místě. Ve váze do 42kg bojovali Růžička Jan a Kobza Tonda a oba skončili na 9. místě. Ostatní závodníci Jirsa Matouš váha 46kg, Adamský Filip váha 50kg a Provazník Dušan váha do 55kg skončili bez umístění.
Všichni zaslouží pochvalu za snahu a bojovnost a věřím, že tyto úspěchy je povzbudí do dalšího tréninku a příští rok budeme zase o něco úspěšnější.

[nggallery id=51]

Příspěvek byl publikován v rubrice 2011, HISTORIE - turnaje a akce seřazené dle let. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.